Ma is rekordszámú fesztiválozó várható a Nagyerdőn

DJ AntoinePontos nézőszám még nincs, és még a zárónap programja is hátra van, de már most biztos, hogy az idei Campus Fesztivál minden várakozását felülmúlta a szervezőknek.

„Sikerült nagyon jól kihasználnunk a Nagyerdei Stadion melletti park valamennyi adottságát, a visszajelzésekből az derült ki számunkra, hogy a programhelyszíneket ideálisan helyeztük el, szeretik a látogatók a területet. – mondta Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató. A fesztivál idei programkínálatára is büszkék vagyunk, esténként minden színpad és program teltházak előtt zajlott, az előadók egytől-egyig a fesztivál közönségének lelkesedését dicsérték.  Ami pedig a fesztiválon kívüli életet illeti, szerencsére problémamentesen zajlik.  A fesztiválozók a stadion környékét is felfedezték, a frissen átadott Ködszínház már most a fesztivál egyik legkülönlegesebb attrakciójának ígérkezik, aminek élményét fokozni is lehet azzal, ha a nagyszínpad koncertjeivel együtt csodáljuk meg a vízi látványosságot.”

A Campus Fesztivál második napján az elektronikus zene képviselői, és a Víztorony Pódium programjai is óráról-órára folyamatosan nagy tömegeket vonzottak. Míg az elsőben a svájci sztár lemezlovas DJ Antoine-é volt a főszerep, a másodikban Kiss Ádám és a Parno Graszt járt élen. A Nagyszínpad melletti Gasztrofaluban pedig nem csak a fesztiválozók pihentek meg, hanem a fellépő zenészek is. Így együtt lehetett borozni Galambos Dorinával és a Mrs. Columbo tagjaival, de itt időzött Ganxsta Zolee,  a Heaven Street Seven frontembere Szűcs Krisztián, és a Vad Fruttik teljes legénysége is.

Ganxsta Zolee

„Brutál jó a stadion és nagyon tetszik a ködszínház is”- így volt ezzel Dorogi Péter az Intim Torna Illegál énekese, akik pénteken léptek fel a nagyszínpadon. Az énekes elszármazott debreceniként alig ismert rá a Nagyerdőre. A fesztiválról Dorogi Péter elmondta, hogy a koncert előtt volt ideje körüljárni, és amit látott az nagyon tetszett neki. A frontember kicsit csalódott volt, hogy nem a Tankcsapdával egy napon játszottak, mivel nagyon tiszteli a debreceni zenekart. Többször is kiemelte, hogy amit Lukács Laciék már 25 éve csinálnak, az bármelyik zenekarnak becsületére válna.

A fesztivál zárónapjának leginkább várt programja a hazai pályás Tankcsapda koncert lesz. Az idén 25 éves rockzenekar, már nagyon készül az esti ünneplésre: „Debreceni zenekarként a Campus Fesztiválon játszani izgalmas kihívás, ami motivál minket, kellő komolysággal készülünk a bulira a koncertműsort és a látványt illetően is. – nyilatkozta Lukács Laci. Izmos, közel két órát zenélünk majd egy kitűnő új helyszínen. A többi fellépéstől az is megkülönbözteti a debrecenit, hogy Labi, a zenekar egykori basszusgitárosa két-három számban is feltűnik majd a színpadon.”

A fesztivál szerdán 14 órakor nyitotta meg kapuit, a négy nap alatt körülbelül négyszáz programmal készültek a szervezők, minden korosztály számára. A Campus Fesztivál harmadik napján valamennyi helyszín kiemelt programokkal várja a fesztiválozókat. A Nagyszínpadon nyit a debreceni PG Csoport, majd Rúzsa Magdi és a Kowalsky meg a Vega melegíti be a deszkákat.

www.campusfesztival.hu

FacebookTwitterGoogle+tumblrLinkedInDiggPinterestRedditEmail

Szólj hozzá a bejegyzéshez!

hozzászólás