Bearanyozták a Sportuszodát

vizilabda_zenetOlimpiai – és világbajnokok árasztották el a Debreceni Sportuszodát vasárnap este. Benedek Tibor szövetségi kapitány vízilabda-válogatottja egy gálamérkőzésen csapott össze a Sydneyben, Athénban és Pekingben is olimpiai bajnoki címet szerző válogatottak All Star csapatával.

Teltház előtt, kiváló hangulatú mérkőzést játszott a két magyar válogatott, amelyen a jelenkori magyar csapat egy góllal, 17-16-ra győzte le a Kemény Dénes által irányított olimpiai All Star válogatottat.

A találkozó ötlete Varga Tamás fejéből pattant ki, aki jelenleg a DVSE vezetőedzője, s korábban ő maga is részese volt játékosként két olimpiai bajnoki címnek. Korábban elmondta, hogy a mérkőzésnek a sportág népszerűsítése a célja.

A meccs után Kemény Dénes, úgy nyilatkozott, hogy a vízilabda egy küzdős sportág, amit nagyon nehéz gálaszerűen bemutatni, ennek ellenére a felek mindent megtettek ennek érdekében, és sok góllal, valamint látványos megmozdulásokkal szórakoztatták a közönséget.

Benedek Tibor együttesének ez amolyan felkészülési mérkőzésként is funkcionált, hiszen a válogatott kedd este szintén a Debreceni Sportuszodában fogadja a Világliga selejtezőjében a szlovák nemzeti együttest.

FacebookTwitterGoogle+tumblrLinkedInDiggPinterestRedditEmail

Szólj hozzá a bejegyzéshez!

hozzászólás