Tárlatvezetés Erwin Olaf kiállításán

ErwinOlafA MODEM igazgatója Kukla Krisztián kalauzolja végig az érdeklődőket Erwin Olaf holland származású fotográfus kiállításán november 27-én. A tárlatvezetés este hat órakor kezdődik.

 

Erwin Olaf Körhinta című kiállítása október végétől tekinthető meg a Kortárs Művészeti Központban. A látogatók a fotóművész elmúlt években készült munkáiba nyerhetnek betekintést. A fotósorozatok olykor meghökkentő és provokatív módon szemléltetik a valós élet történéseit. Sajátos ábrázolásmódjával a fotós a társadalom által tabunak tekintett témákat (háború, gyász) kívánja megjeleníteni. A fényképeket gyakran hozzájuk kapcsolódó kisfilmek is kiegészítik, amelyek még erőteljesebbé teszik az illusztrációkat.

 

A kiállítás a DACS – Hollandia, királyság! elnevezésű országos rendezvénysorozat részeként érkezett Debrecenbe. A Holland Királyság Nagykövetsége által szervezett programsorozat különféle eseményeken keresztül (könnyűzenei koncertek, előadások, kiállítások) igyekszik bemutatni a holland kultúrát Magyarországnak.

 

A reklámfotósként is tevékenykedő művész aktuális kiállítása február elejéig várja az érdeklődőket Debrecenben. A november 27-ei tárlatvezetés ingyenes, csak a kiállításra szóló belépőjegy megváltása szükséges hozzá.

Kép forrása: modemart.hu

FacebookTwitterGoogle+tumblrLinkedInDiggPinterestRedditEmail

Szólj hozzá a bejegyzéshez!

hozzászólás