Hogyan éld túl a tanulmányutat

motivaciosMotivációs „túlélő” tréninget tart a Campus Hungary december 2-án, 12 órától az egyetem Kémia épületében.  Az ingyenes felkészítés elsősorban olyan hallgatók számára nyújt segítséget, akik külföldi ösztöndíjban részesültek vagy szakmai gyakorlaton fognak részt venni.

A Tempus Közalapítvány Motivációs, „túlélő” tréningjén szakképzett trénerek készítik fel hallgatókat arra, hogy a legjobbat hozhassák ki magukból a tanulmányúton. Emellett céljuk, hogy motiválják és támogassák azokat, akik később szeretnének külföldi tapasztalatot szerezni.

A tréning azoknak szól, akik tartanak a külföldi tanulmányút megpróbáltatásaitól és szeretnének magabiztosan nekivágni. A felkészítés segítségével a hallgatók könnyebben boldogulhatnak, hiszen felhívják a figyelmet olyan fontos dolgokra, amelyek egyszerűbbé teszik az előkészületeket, a külföldi eligazodást, a tanulást, és amivel biztosítják a „túlélést”.

A Motivációs „túlélő” tréningre maximum 18 hallgató jelentkezését várják, december 1. 12 óráig. A felkészítés három alkalommal hat órás programot jelent. A trénerek a Debreceni Egyetem oktatói; Medvés Dóra és Pántya József lesznek.

FacebookTwitterGoogle+tumblrLinkedInDiggPinterestRedditEmail

Szólj hozzá a bejegyzéshez!

hozzászólás