Álláskeresési tanácsadás az egyetemen

„Hogyan kell állást keresni?” címmel tart előadást Sziller Viktória a cvonline.hu állásportál HR tanácsadója. A programot december 9-én 16 órától rendezik a Főépület X. termében.

Az álláskeresés fortBusinesswoman talkingélyairól tanulhatunk a Karrierközpont által szervezett előadáson. Olyan fontos ismeretekkel próbálják ellátni a hallgatókat, amik segítenek az egyetemen szerzett gyakorlati tudás eredményes felhasználásában.

Az előadást tartó Sziller Viktória szerint a mai oktatási rendszerben nem készítik fel kellőképpen a tanulókat az iskola utáni évekre. Az álláskeresésre való felkészülést már a főiskolai évek alatt el kell kezdeni, így személyes küldetésének tekinti, hogy segítséget nyújtson a diákoknak.

2010 óta dolgozik a cvonline.hu humán-erőforrás tanácsadójaként. Az állásportállal kapcsolatban lévő cégeknek segít az új jelöltek kiválasztásában, emellett szakmai tanácsadással támogatja az álláskeresőket. Rendszeresen tart előadásokat, valamint a HVG Állásbörzén is képviselteti magát.

FacebookTwitterGoogle+tumblrLinkedInDiggPinterestRedditEmail

Szólj hozzá a bejegyzéshez!

hozzászólás