Győzelemmel zárta az őszt a Loki

golorom2Újabb győzelmet aratott a DVSC labdarúgó csapata. Kondás Elemér együttese az MTK-t verte meg hazai pályán 2-1-re az OTP Bank Liga utolsó őszi fordulójában. Ezzel a Loki zsinórban nyolcadik bajnoki mérkőzésén maradt veretlen.

Jó formában várhatta Kondás Elemér együttese az MTK elleni hazai találkozót, hiszen a Loki legutóbbi hét bajnokiján veretlen maradt, míg a második helyen álló fővárosi alakulat formája meglehetősen rapszodikus: a legutóbbi négy találkozójukból kettőt megnyertek, kettőt pedig elveszítettek.

Küzdelmes, kemény és a magyar átlagos színvonalhoz képest jobb találkozón a Debrecen dominált, Varga József révén már a tizenegyedik percben megszerezte a vezetést. A középpályás 25 méterről bombázott a léc alá.

A Loki mezőnyfölénye nem eredményezett újabb gólt, majd a hatvanadik percben Pölöskei Zsolt egy kontra után kiegyenlített. A Verpeczről kipattanó labdát az üres kapuba helyezte.

A kemény belépőkkel tarkított összecsapáson végül egy jogosan megítélt büntető döntött. Tisza Tibort a korábban Debrecenben is megforduló Dragan Vukmir rúgta fel a tizenhatoson belül. A sértett állt a büntető mögé, és magabiztosan értékesítette. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a 94. percben a játékvezető kiállította Kálnoki Kis-t egy durva belépő után, de az eredmény már nem változott.

A Debrecen győzelmével a negyedik helyen várhatja a tavaszi folytatást és öt pontra megközelítette a második helyen álló MTK-t.

A kép forrása: dehir.hu

FacebookTwitterGoogle+tumblrLinkedInDiggPinterestRedditEmail

Szólj hozzá a bejegyzéshez!

hozzászólás