“Mert adni jobb!”

10869612_806376466086548_4376240649158851108_o

December elsejétől várták az adományokat a Hatvani István Szakkollégistái, amit Az Életfonal Közhasznú Egyesületnek ajánlhatnak fel, karácsonyestére.

Jótékonysági gyűjtést szervezett a Hatvani István Szakkollégium december elsejei kezdettel. A kezdeményezést „Mert adni jobb!” címmel rendezték. Nem használt játékot, könyvet, írószereket és édességeket vártak a hallgatóktól. A gyűjtődoboz a Koli Kávézóban volt elhelyezve. Ugyanitt, december 15-én pedig, egy esemény keretein belül bárki személyesen átadhatta adományait, és beszélgethetett, játszhatott a szakkoli tagjaival. A felajánlásokat Az Életfonal Közhasznú Egyesületnek gyűjtötték.

Szirák Sára, kommunikáció- és médiatudomány szakos hallgató, a szakkollégium tagja elmondta, a rendezvény sikeres volt, és nagyon sok adomány érkezett. Harmincöt 8-17 év közötti gyerek kap az összegyűlt ajándékokból.

Az átadások után pedig jó hangulatban forralt boroztak, és csocsóztak a megjelentekkel a tagok, illetve közösségi programjaikba is beolvadhattak.

Az összegyűlt felajánlásokat tegnap át is adták a gyerekeknek, akik kitörő örömmel fogadták, és nagyon hálásak voltak.

Kép forrása: Hatvani István Szakkollégium hivatalos facebook oldala

FacebookTwitterGoogle+tumblrLinkedInDiggPinterestRedditEmail

Szólj hozzá a bejegyzéshez!

hozzászólás