Nagyváradon koncertezett a zenekar

1331103828Nagyvaradi_moszkva_kavehaz06Lemezbemutató koncertet adott Szabó Balázs Bandája 2014.december 6-án Nagyváradon, a Moszkva kávézóban. A rendezvényen a 2014 tavaszán megjelent új, Élet elvitelre címet viselő lemezük dalait prezentálták.                       

Hangulatos zenei estén vehettek részt az érdeklődők 2014.december 6-án Nagyváradon, a Moszkva kávézóban, ahol Szabó Balázs Bandája koncertezett.  A zenekar 2009-ben alakult meg, hogy az alternatív, folkpunk, pop/rock műfajok jegyeit ötvözve kápráztassa el a közönséget.

Új lemezük, amely az Élet elvitelre címet kapta, március 26-án jelent meg, az eddigieknél sokszínűbb, eklektikusabb világot képvisel. Az album népzenéből, undergroundból és a kortárs indie dalszerzői hagyományból is építkezik, ha kategorizálni kell leginkább a kamarafolk-pop stílus jegyeit viseli.

A romkocsma jellegű kávézó több helyiségből áll, a koncerttermen kívül van egy helyiség a pultnak több ülőalkalmatossággal berendezve, egy másik terem, amely szintén asztalokkal és székekkel van kialakítva és egy vintage stílusban berendezett kisszoba. A kávézó stílusát főként az alternatív, vintage jellegű képek határozzák meg, példaként a falon különböző fellépők posztereinek egyvelege, bakelitlemezekből kirakott képek, horgolt terítők az asztalokon, és a retro stílusú vezetékes telefon. Ezek az eszközök hozzájárulnak a romkocsma arculatához.

A teltházas koncert este nyolc órakor kezdődött, két órát foglalt magába, amelyben új, debütáló albumuk számait játszották. A koncert után a rajongótábornak lehetősége volt dedikáltatni, valamint eszmét cserélni a zenekar tagjaival.

képforrás: infotourism.info

FacebookTwitterGoogle+tumblrLinkedInDiggPinterestRedditEmail

Szólj hozzá a bejegyzéshez!

hozzászólás