Come pus! – jön a Campus Fesztivál

050_IMG_3653_2Egy hallgatói oldalnál meglehetősen nehéz fenntartani a nyári időszakban is az érdeklődést, mivel ilyenkor szünet van, nincs annyi egyetemi esemény, a hallgatók is inkább pihenéssel vagy nyári munkával töltik az idejüket, csak az elszántabbak írnak szabadidejükben cikkeket “hobbiból”. Mi természetesen a legutolsó csoportba tartozunk, nem lazsálunk soha, így kitaláltuk a szorgalmi időszak végén, hogy ebben a néhány hónapban is pörgetjük a blogot.

Az elmúlt egy hónapban ennek eredményeképpen egy új szerkesztői stábbal a világbajnokságra fókuszáltunk, és szinte minden meccsről készítettünk beszámolót, valamint rengeteg érdekességet találhatott a twitter-hírfolyamunkon is bárki, aki felnézett az oldalra. Nagyképűség nélkül kijelenthető, hogy figyelemre méltóan teljesítettünk a hasonló tematikájú blogok között az országban. Itt ragadnám meg a lehetőséget, hogy megköszönjem minden hallgatótársamnak a közreműködést, valamint Fodor Péternek, a főszerkesztőnknek is külön köszönet a segítségért!

Tegnap este viszont lezajlott a döntő, Németország megnyerte a vb-t – természetesen hamarosan jelentkezünk egy részletes beszámolóval, valamint egy teljes, áttekintő összegzéssel az egész brazíliai eseményről -, így lezárult az első “megmérettetés”.

mg_campus

Most következik a nyári céljaink második állomása: a Campus Fesztivál. Debrecenben biztos, de az országban is valószínűleg már mindenki hallott a nagyerdei mulatságról. Korábban már írtunk egy általános infókat tartalmazó cikket, hamarosan pedig a programokkal jelentkezünk részletesebben.

Ha minden jól megy, Dévai Laci és jómagam a blogon képes beszámolókkal, valamint a #140 nevű twitter-csarnonánkon élő, rövid tudósításokkal és mindenféle érdekességgel fogunk jelentkezni július 23. és 27. között. Ja, ahogy a vb-nél is, most is alakítottunk a dizájnon (mindenhol: facebook, twitter), reméljük elnyeri a tetszéseteket.

FacebookTwitterGoogle+tumblrLinkedInDiggPinterestRedditEmail

Szólj hozzá a bejegyzéshez!

hozzászólás