Rangadót nyert a Loki

640gyor_dvscA DVSC-Teva labdarúgó csapata 1-0-ra nyert Győrben az OTP Bank Liga 15. fordulójának záró találkozóján. A végeredmény már az első félidő tizenegyedik percében kialakult; a győztes gólt Tisza Tibor szerezte.

Az előző bajnoki kiírás első két helyezettje csapott össze a győri ETO-Parkban vasárnap este. Egyik csapat sem kezdte jól a bajnokságot, így a találkozó tétje az volt, ki tud közelebb lépni a dobogós helyezésekhez az utolsó őszi fordulóban.

Érdekesség, hogy a Győri ETO kispadján az a Fórián Zsolt ült megbízott vezetőedzőként, aki korábban a Loki Focisuli szakmai vezetőjeként dolgozott.

Jól kezdte a találkozót a Loki, többet birtokolta a labdát, helyzeteket alakított ki, és a mezőnyfölény a tizenegyedik percben góllá érett. Varga József kényszerítőzött Jovanovics-csal a győri tizenhatos előterében, majd a szerb légiós pontosan centerezett a remek ütemben érkező Tisza Tibor elé, aki az üres kapuba jutatta a labdát.

A második félidő kiegyenlített játékot hozott, a győriek kapufáig, a Debrecen Sidibe révén kihagyott tizenegyesig jutott, újabb találat azonban már nem született. Ezzel a győzelemmel a rossz bajnoki rajtot követően már ötödik a tabellán a címvédő, mindössze négy pont a lemaradása a harmadik, Európa Liga selejtezőt érő helytől.

Kép forrása: nemzetisport.hu

FacebookTwitterGoogle+tumblrLinkedInDiggPinterestRedditEmail

Szólj hozzá a bejegyzéshez!

hozzászólás